MASTER ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ TOR VERGATA ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. INTERACCESS


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Interaccess του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κουτσαντώνη, πάντα με γνώμονα την εγγυημένη επιτυχία ανταποκρίνεται σταθερά στις αναδυόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας και επεκτείνει το δίκτυο των συνεργασιών του μέσω Μνημονίου Συνεργασίας με το Università degli studi di Roma Tor Vergata.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της δραστήριας συνεργατικής διάθεσης που το Κ.Δ.Β.Μ. Interaccess προωθεί και που η εποχή απαιτεί, ανακοινώνεται με χαρά μια σειρά αναγνωρισμένων ιταλικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε κλάδους και θεματολογία αιχμής. Η συνεργασία ξεκινά άμεσα με το αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Οικονομία, Δίκαιο και Διαπολιτισμικότητα στη Μετανάστευση», διάρκειας 1 έτους (60 ECTS), εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως. Στόχος του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού στην οικονομία, το διεθνές μεταναστευτικό δίκαιο, τη δημιουργία και ανάπτυξη διαπολιτισμικών σχέσεων και προστασίας των δικαιωμάτων των προσφύγων.

Το Università degli studi di Roma Tor Vergata είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργεί από το 1982 με έδρα τη Ρώμη και μια εντυπωσιακή πανεπιστημιούπολη (campus). Με εξαιρετικές επιδόσεις στα παγκόσμια rankings (παγκόσμια κατάταξη), συνεχίζει να εκτιμάται για την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει και την ακαδημαϊκή του αριστεία.

Το Κ.Δ.Β.Μ. Interaccess μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κουτσαντώνη, είναι αδειοδοτημένος φορέας Γ.Γ.Δ.Β.Μ. του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ, ενταγμένος στο Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης, φέρει Διεθνή Πιστοποιητικά ISO πληρώντας τα κριτήρια Διασφάλισης Ποιότητας και παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, δια βίου μάθησης, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και πιστοποίησης δεξιοτήτων.

Ακολουθήστε μας στο site: https://www.interaccess.gr/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2024: Εκδηλώσεις ...
Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Σάββατο, 18 Μάι 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.interaccess.gr/

Αδειοδοτημένος Φορέας Γ.Γ.Δ.Β.Μ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αρ.Αδείας 2101371

Γ.Ε.ΜΗ. 036250416000

2023©Interaccess.All rights reserved.