Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, κα Γεωργία Ρεμπούτσικα με σχετική ανακοίνωσή της, ανοίγει διάλογο για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων με ολιστική προσέγγιση και τον σταδιακό εκσυγχρονισμό των Εξετάσεων Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Η κα Ρεμπούτσικα, με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στο 8ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με θέμα: «Μάθηση και Αλλαγή» που διεξήχθη, ψηφιακά, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε τη βούλησή της να προχωρήσει στις επικείμενες εξετάσεις πιστοποίησης με πιο απλοποιημένες εξεταστικές διαδικασίες, υπέρ των υποψηφίων. Στόχος είναι η περαιτέρω ψηφιακή ενίσχυση όλων των διαδικασιών και των εξετάσεων που διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ.

Στο πλαίσιο αυτό η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ρεμπούτσικα, ξεκινώντας έναν κύκλο συζητήσεων με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη συναντήθηκε με στελέχη του ΕΟΠΠΕΠ με τον πρόεδρο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, κ. Κόκκο. Στη συζήτηση τέθηκαν από τη Διευθύνουσα όλα τα θέματα της πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας, συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων προϋποθέσεων συμμετοχής των υποψηφίων στη διαδικασία, των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών διαδρομών που θα γίνονται αποδεκτές, του εκσυγχρονισμού της τράπεζας θεμάτων και τη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός ευέλικτου σχήματος πιστοποίησης με επαναλαμβανόμενες τακτικές εξετάσεις.


ΠΗΓΗ: Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ξεκινάει ο νέος κύκλος κατάρτισης «Βάζω το μέλλον ...
ΔΥΠΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3 ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 52.000 ΑΝ...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Σάββατο, 18 Μάι 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.interaccess.gr/

Αδειοδοτημένος Φορέας Γ.Γ.Δ.Β.Μ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αρ.Αδείας 2101371

Γ.Ε.ΜΗ. 036250416000

2023©Interaccess.All rights reserved.