VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ με εκπαιδευτικό επίδομα 1000€

Πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις Ψηφιακές και Πράσινες δεξιότητες

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε στις 20-03-2023 ότι, δίνεται παράταση στην υποβολή αιτήσεων των ανέργων ωφελουμένων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Πάω Μπροστά».

Στο πλαίσιο της προσαρμογής των ανέργων στις επιταγές της σύγχρονης αγοράς εργασίας, το Κέντρο δια Βίου Μάθησης Interaccess, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κουτσαντώνη, αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την υλοποίηση του προγράμματος επανακατάρτισης με τη μορφή voucher ανέργων (training voucher).

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν οι άνεργοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της Δ.ΥΠ.Α. -ανεξάρτητα από το αν λαμβάνουν επίδομα ή όχι- έχουν ηλικία άνω των 18 ετών και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 200 ωρών (70 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση, 70 ώρες σύγχρονη και 60 ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ωφελούμενοι καλούνται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση «Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων» στο αντικείμενο που επέλεξαν να καταρτιστούν. Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει επιτυχώς την εξέταση, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 1000€, δηλαδή 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Για τους ωφελούμενους που θα επιλέξουν για την κατάρτισή τους το ΚΔΒΜ Interaccess, προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ Πακέτο Πιστοποίησης Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ. Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν Κάρτα Δεξιοτήτων, δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις και στην επανεξέταση, καθώς και δωρεάν έκδοση και αποστολή του Πιστοποιητικού.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας voucher.gov.gr με τη χρήση των κωδικών TAXISnet, συμπληρώνοντας τη φόρμα "Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων Ανέργων για Κατάρτιση".

Όλοι όσοι υποβάλουν αίτηση εντός της προθεσμίας και πληρούν τις προϋποθέσεις
συμμετοχής, θα ενταχθούν στο Μητρώο Ωφελούμενων και στη συνέχεια θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ακολουθεί και σύντομα εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

  Για την κατάρτισή σου επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Interaccess!

Τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πεδία είναι με αστερίσκο (*).

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Invalid Input
Please select a date when we should contact you.
Πρέπει να συναινέσετε στην παραχώρηση.
Invalid Input
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αρνητική βαθ...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Σάββατο, 18 Μάι 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.interaccess.gr/

Αδειοδοτημένος Φορέας Γ.Γ.Δ.Β.Μ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αρ.Αδείας 2101371

Γ.Ε.ΜΗ. 036250416000

2023©Interaccess.All rights reserved.