ΔΥΠΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 30.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Άμεσα θα ανακοινωθούν από τη ΔΥΠΑ τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τον νέο κύκλο του προγράμματος VOUCHER Ανέργων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη τρέχουσα εβδομάδα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να δημοσιευθεί ο πίνακας του μητρώου ωφελουμένων για το πρόγραμμα κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες για 30.000 ανέργους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως με βάσει την πρόσκληση του έργου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των δικαιούχων, αλλά θα συγκροτηθεί και μητρώο επιλαχόντων.

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, διάρκειας 200 ωρών. Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι Ωφελούμενοι πρέπει να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης και όσοι επιτύχουν θα λάβουν το συνολικό ποσό του εκπαιδευτικού επιδόματος που είναι 1.000 ευρώ (5 ευρώ/ώρα κατάρτισης).

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον μοναδικό Αριθμό ΚΑΥΑΣ της Αίτησής σας, στη Φόρμα Ενδιαφέροντος  για να ενημερωθείτε πρώτοι εάν ανήκετε στους Δικαιούχους.

Πηγή: Dnews

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOUCHER ΑΝΕΡΓ...
Ημερίδα Boost your Career!

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Σάββατο, 18 Μάι 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.interaccess.gr/

Αδειοδοτημένος Φορέας Γ.Γ.Δ.Β.Μ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αρ.Αδείας 2101371

Γ.Ε.ΜΗ. 036250416000

2023©Interaccess.All rights reserved.